Trafik Kazaları

Kastamonu’da meydana gelen kazalar, sürücülerin ve yayaların ne kadar dikkatsiz olduklarını ortaya koydu.Kastamonu Emniyet Müdürlüğü...

Kastamonu’da meydana gelen kazalar, sürücülerin ve yayaların ne kadar dikkatsiz olduklarını ortaya koydu.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından, Mobese kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntüleri basına dağıtıldı. İlk kaza Olukbaşı mevkiinde meydana geldi.

İkinci kaza, Akkaya Kıraathanesi önünde oldu. Karşıya geçmek isteyen bir kişi, çevresini kontrol etmeden yola fırlayınca otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan yaya hastaneye kaldırıldı.

Üçüncü ve dördüncü kazalar Daday kavşağında meydana geldi. Araç sürücüleri, kavşağa dikkatsiz girince kaza kaçınılmaz oldu.

Reklam
Reklam

Beşinci kazada ise, Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi önünde yolda duran kamyonetin arkasından yola fırlayan yayaya, karşıdan gelen araç çarptı. Yaya, kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

Altıncı kazada, yürüyüş yolu üzerinde gece geç saatlerde meydana geldi. Hızlı seyreden motosiklet sürücüsü önüne aniden çıkan araçla çarpıştı. Motosiklet sürücüsü, çarpma sonrası havaya uçarken ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yedinci kaza Salı Pazarında meydana gelirken, kavşağa giren iki otomobilde hızlarını kesmeyince maddi hasarlı kaza oluştu.

AYNI NOKTADA AYNI ŞEKİLDE İKİ KAZA

Sekizinci kazada Eski Sanayi Kavşağında meydana geldi. Kazalarda iki otomobil kavşağa hızlı girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun kenarındaki ağaçlara çarparak durabildi. Şans eseri kazalarda can kaybı oluşmazken, araç sürücüleri yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bir sonraki kazada, Sunta kavşağında yaşandı. Kavşağa dikkatli ve kontrollü bir şekilde giren otomobile arkadan hızlı seyreden kamyonet çarptı. Yine aynı noktada, İstanbul yolu istikametine giden otobüse, ışık ihlali yapan bir otomobil yandan çarptı.

Reklam
Reklam

On ikinci kazada, Taşköprü kavşağında yaşandı. Trafik ışıklarının sarı yanıp söndüğü esnada şehir merkezine doğru hiç hız kesmeden seyir halindeki otomobil, diğer yandan yine kavşağı kontrol etmeden yola çıkan diğer araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta yoldan çıkarak orta refüjde durabildi.

Bir sonraki kazada yine aynı noktada meydana geldi. Kavşakta acelesi olan bir araç sürücüsü, diğer kırmızı ışıkta bekleyen araçları beklemeden yola çıkınca karşıdan gelen otomobille çarpıştı.

On dördüncü kazada yine benzer bir olay yaşandı. Cumhuriyet meydanı kavşağında yaşanan kazada, kırmızı ışıkta bekleyen araçların yanından acelesi olan bir sürücü aniden yola fırlayarak yolunda seyreden diğer araçla çarpıştı.

On beşinci kaza ise, yine Cumhuriyet Meydanı kavşağında meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, park halindeki araçlara çarparak durabildi.

ARABADAN FIRLADI

Sabıkalı kavşak olarak bilinen Sunta kavşağında, hızlarını azaltmayan iki otomobilin çarpışması sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası oldu. Hızla kavşağa giriş yapan otomobil, yine kontrolsüz bir şekilde hızla kavşağa giriş yapan diğer araç ile çarpıştı. Emniyet kemeri takılı olmayan araç sürücüsü, araçtan fırlayarak kaldırım taşlarına çarptı. Kısa sürede olayın şokunu atlatan araç sürücüsü, kaza esnasında takla atan diğer araçtakileri kontrol etmek için aracın yanına gitti. Kazada yaralananlar, olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: