Trafik Kazalarına Karşı Yaz Tedbirleri-Burdur Emniyeti, Yazın Artan Trafik Yoğunluğu Nedeniyle Meydana Gelebilecek Trafik Kazalarına Karşı Önlemlerini Artırdı

Burdur Emniyet Müdürlüğü olası trafik kazalarına karşı önlemlerini artırdı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü olası trafik kazalarına karşı önlemlerini artırdı.

İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, düzenlediği basın toplantısında, özellikle yaz aylarında ülke genelinde yüzlerce trafik kazası meydana geldiğini hatırlattı. Yaz mevsimi süresince yurtdışından da Türkiye'ye çok sayıda vatandaşın tatile geldiğine dikkati çeken Aydoğan, vatandaşların tatillerini huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak için yaz tedbirlerinin alındığını açıkladı.

Tedbirler kapsamında trafik denetimlerinin artırıldığı vurgulayan Aydoğan, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bugünden itibaren trafik denetimlerinde ekip sayımızı artırdık. Sürücülerin yazın yola çıkmadan önce alması gereken tedbirlerin yer aldığı bilgilendirici broşürler hazırladık. Şu anda o broşürlerin dağıtımını yapıyoruz. Ayrıca uykusuz araç kullanmadan kaynaklanan kazalar nedeniyle sürücüleri denetlemekteyiz. Yazı kazasız belasız geçirmeyi hedefliyoruz."

Vatandaşların huzurunu bozacak olayların önlenmesi için de eğlence ve istirahat yerlerindeki denetimlerin artırıldığını belirten Celal Aydoğan, iş yerleri ve evlerde yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı da önlem alındığı kaydetti.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: