Trafik Kazası 7 yaralı

Çorum'un Kargı ilçesi Hacıhamza beldesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı

Çorum’un Kargı ilçesi’nde bayram sabahı 2 aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 4’ü ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza sabahın erken saatlerinde İstanbul-Samsun D-100 karayolu Hacıhamza beldesinde meydana geldi.

Bir Dinlenme tesisisinden anayola çıkmaya çalışan 39 yaşındaki Murat Gül yönetimindeki 34 LB 712 plakalı araç ile İstanbul’dan Erzurum’a bayram tatili için giden 30 yaşındaki Harun Bastem yönetimindeki 34 AH 0071 plakalı araçla çarpıştı.

Reklam
Reklam

Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü Harun Bastem ile araçta yolcu olarak bulunan aynı aileden Gönül (48), Şule (21), Sümeyye (19), Feyza (14), 1 yaşında Buğra Berk bebek ile diğer araç sürücüsü Murat Gül yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ciddiyetini koruyan Sürücü Harun Bastem, Gönül Bastem, Şule Bastem ve bebek Buğra Berk Bastem yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Hitit üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: