Trafik Kazası;1 Yaralı

Bilecik Ziraat Bankası karşısı, Sünetçi Mücevherat yanında M.K. kontrolündeki dönmekte olan 11 SF 111

Bilecik Ziraat Bankası karşısı, Sünetçi Mücevherat yanında M.K. kontrolündeki dönmekte olan 11 SF 111 plakalı Nissan marka siyah jip yolun dönüş yerinde karşıdan karşıya geçmekte olan bir genç kıza çarptı.

Kendisine çarpılan BA.(18) bir müddet yerde müdahale bekledi. 112 Acil Ambulans Ekiplerinin olay yerine geç geldiği gözlenirken, ilk müdahale Sünetçi Mücevherat sahipleri tarafından gerçekleştirildi. B.A.'nın sağ bacağında bir yaralanma gözlenirken . 112 Acil Ambulans Ekipleri ve Emniyet Mensupları'nın olay yerine intikalinden sonra Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirlerinden Orhan Baba Karayolları Trafik Kanunun sürücülerin uyacağı diğer kurallar başlığındaki 53. madde( Sağa ve Sola dönüşlerde sürücüler kurallara uygun olarak geçiş yapan yayalara, varsa bisiklet yolundaki bisikletlilere ve sola dönüşlerde sağdan ve karşıdan gelen trafiğe ilk geçiş hakkını vermek zorundadırlar )'yi vurguladı.112 Acil Ambulans ekiplerince yaralı Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Reklam
Reklam

Olay Haber Muhabiri ; Vedat Özkaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: