Trafik kazasında ölen 5 kişi toprağa verildi

Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 25. kilometresinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi göz yaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, dün Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda yolcu minibüsü ile içerisinde çeyize gidenlerin bulunduğu bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetmiş 10 kişi yaralanmıştı. Kazada ölen otomobil sürücüsü Mehmet Ali Zoryokuş ve Bülent Ayna Yeşilkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hasan Doğan, Ahmet Doğan ve Mustafa Doğan ise toprağa verilmek üzere Oğuzeli ilçesine bağlı Altınyurt köyüne götürüldü. Gözyaşları içinde Yeşilkent Mezarlığı morgundan alınan cenaze konvoyla köye getirildi. Burada cenaze namazları kılınan 3 kişi göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Sinir krizleri geçiren yakınları ise güçlükle sakinleştirildi. Cenaze namazına MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz, Oğuzeli Belediye Başkan adayı Bekir Öztekin'in yanı sıra çok sayıda yakını katıldı.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: