Trafik Kazasında Ölen Taraftarın Cenazesi Toprağa Verildi

Takımlarının Ziraat Türkiye Kupası finalinde Ankara’da yaptığı maçtan dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Trabzonspor...

Takımlarının Ziraat Türkiye Kupası finalinde Ankara’da yaptığı maçtan dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Trabzonspor taraftarlarından Sefer Hasan Köse’nin (23), cenazesi toprağa verildi.

Sefer Hasan Köse'nin cenaze namazı Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Oylum beldesinde kılındı. İkindi namazını müteakip Oylum beldesi Merkez Mahallesi Köseler mevkiinde kılınan cenaze namazına, Sefer’in yakınları ile Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzonspor takım kaptanı Tolga Zengin ve Mustafa Yumlu ile aynı trafik kazasında yaralanan Fatih Kalyon’un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Sefer’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanının dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, aynı kazada hayatını kaybeden Şerafettin Vanlıoğlu’nun cenazesi de Trabzon’un Hayrat ilçesine bağlı Balaban beldesinde Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti.

Giresun’un Görele ilçesinden de meydana gelen kazada, Trabzonspor’un, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Ankara’da Fenerbahçe ile oynadığı maçtan dönen bordo-mavili taraftarlara ait 61 FC 956 plakalı panelvan tipi araç, Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun'un Görele ilçesi Soğuksu Mahallesi mevkiinde önünde seyreden 54 KR 433 plakalı TIR'a arkadan çarmış, kazada Şerafettin Vanlıoğlu ve Sefer Hasan Köse olay yerinde hayatını kaybetmişti. Eyüp Vanlıoğlu, Engin Albayrak, Fatih Kalyon ve Ercan Mollahüseyinoğlu ise yaralanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: