Trafik Kazasında Şehit Olan Kocaelili Er, Toprağa Verildi

Kütahya-Gediz yolunda trafik kazasına müdahale ederken şehit olan erlerden Fatih Karaaslan (21), memleketi Kocaeli’nde toprağa...

Kütahya-Gediz yolunda trafik kazasına müdahale ederken şehit olan erlerden Fatih Karaaslan (21), memleketi Kocaeli’nde toprağa verildi.

Karaaslan’nın naaşı, Gölcük Donanma Komutanlığı Askeri Hastanesi morgundan alınarak, önce baba evine sonra Başiskele ilçesindeki Yuvacık Merkez Mezarlığı’na getirildi. Şehidin babası, eski Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan, taziyeleri kabul etti. Şehidin nişanlısı Esra Çelik ve yakınları Türk bayrağıyla sarılı naaşa sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazını, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu kıldırdı.

Reklam
Reklam

Törene, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, EDOK Komutanı Tüm General Muharrem Yavaş, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve diğer yetkililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Fatih Karaaslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu kılınan cenaze namazının ardından askeri manga tarafından omuzlara alınarak bir süre taşındı, ardından top aracına konuldu. Yaklaşık 500 metre top aracıyla taşınan cenaze, askeri araca konularak Yuvacık Çamlıtepe Şehitliği’ne götürüldü ve toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: