Trafik konulu oyuna büyük ilgi

Kırklareli'de, trafiğin önemini anlatmak amacıyla sahnelenen "Önüm, arkam, sağım, solum trafik" konulu tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Kırklareli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile BP Petrol AŞ'nin işbirliği ile yürütülen proje kapsamında, BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu, ilköğretim okulu öğrencileri ile buluştu.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda oyuncular Merve Öztoprak ve Seda Nuroğlu, ilköğretim okulu öğrencilerine trafiğin önemini anlatmak amacıyla, ''Önüm, arkam, sağım, solum trafik'' konulu tiyatro oyununu sahneledi. Tiyatro oyunu, öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Tiyatro oyununu öğrencilerin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, müdür yardımcıları, polis memurları ile öğrenci velileri de izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz