‘Trafik Melekleri’ Zihni Aldırmaz’ı Ziyaret Etti

Trafik Eğitim ve Geliştirme Merkezi (TEGEM) ile Trafik Melekleri Derneği (TMD) tarafından yürütülen "Trafik Melekleri"...

Trafik Eğitim ve Geliştirme Merkezi (TEGEM) ile Trafik Melekleri Derneği (TMD) tarafından yürütülen "Trafik Melekleri" projesi kapsamında eğitim gören çocuklar Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Anaokulu ile ilkokul birinci ve ikinci sınıfta eğitim gören öğrenciler Zihni Aldırmaz’a kendi elleriyle yaptıkları çiçekleri ve ürünleri hediye ettiler.

TEGEM kurucusu ve TMD Başkanı Kadir Tuncay, çocukların daha küçük yaşlarda trafik konusunda duyarlı olmalarını sağlamak ve trafik eğitimi almaları için projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, kendilerine verdiği destekten dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kadir Tuncay, 3 yılda 14 bin çocuğu eğittiklerini ve eğitimlerin devam ettiğini de söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da çocukları ve öğretmenlerini kutlayarak, hepsiyle tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Çocuklara hediyeler veren ve çikolata ikram eden Zihni Aldırmaz, “Trafik ülkemizde önemli bir sorun. Çocuklarımızın küçük yaşlarda eğitilmesi müthiş faydalı bir proje. Emeği geçenleri ve çocuklarımızı kutluyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Zihni Aldırmaz, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz