Trafik Polisi Ana Okulu Öğrencilerine "trafik Eğitimi" Verdi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şırnak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü elemanları, "Trafik Haftası" münasebetiyle ilçedeki ana...

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şırnak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü elemanları, "Trafik Haftası" münasebetiyle ilçedeki ana sınıfı öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili eğitim verdi.

Şırnak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Murat Baysal, "Trafik Haftası" münasebetiyle ilçedeki ana okullarını tek tek gezip ana sınıfı öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili trafik eğitimi verdi. Şırnak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Salih Gölge, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili yardımcısı İbrahim Halil Yaşar, Cizre Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Mehmet Yanık'ın hazır bulunduğu eğitim seminerinde Trafik Polisi Murat Baysal, minik öğrencilere trafik kuralları, trafikte uyulması gereken kurallar ve buna benzer konularda bilgi aktardı. Baysal, öğrencilere trafik bilincini tam olarak aşılamak amacıyla trafikle ilgili aktardığı bilgileri, öğrencilerin seviyelerine uygun sine-vizyon gösterimi ile destekledi. Şırnak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Salih Gölge konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın trafik bilincini kazanmaları için ilçedeki ana okullarına giderek trafikle ilgili bilgiler vermek ve dikkatin trafiğe çekilmesini istedik. Dolayısıyla geleceğimizin nesillerinin şimdiden trafik bilgisi ve kültürüyle yetişmesi bizim için büyük bir mutluluktur" dedi.

Reklam
Reklam

Şırnak Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün "Trafik Haftası" nedeni ile anaokulu öğrencilerine yönelik verdiği trafik eğitiminin sonunda öğrencilere oyuncak polis arabaları hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: