Trafik Polisi Kasksız Sürücülere Göz Açtırmıyor

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü bünyesindeki trafik ekipleri, şehir merkezinin değişik bölgelerinde...

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü bünyesindeki trafik ekipleri, şehir merkezinin değişik bölgelerinde motosiklet uygulamalarını sürdürüyor. Yetkililer uygulamalar sonucunda hem kazaların azaldığı hem de sürücülerin kask takmaya başladıklarını belirtti.

Havaların ısınmasıyla birlikte trafikte sayıları giderek artan motosiklet kullanıcıları, trafik ekipleri tarafından sıkı denetim altına alınıyor. Olası kazaları önlemek için şehir merkezinin çeşitli bölgelerinde konuşlanan ekipler kasksız sürücülere göz açtırmıyor.

Reklam
Reklam

İl merkezinde son günlerde motosiklet ve motosikletli sürücünün yol açtığı kaza sayısındaki artış nedeniyle denetimleri sıklaştıran ekipler kask kontrollerinin yanı sıra tescilsiz, sigortasız ve kasksız olarak trafiğe çıkan motosiklet sürücülerine gerekli cezaları uyguluyor.

Sabah saatlerinde başlayıp akşamüstüne kadar şehrin değişik bölgelerinde yapılan kontrollerde sürücülere çeşitli para cezaları kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz