Trafik Polislerinden Sürücülere Bayram Çikolatası

 Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube ekipleri, il merkezi ve kara yollarında sürücülere çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube ekipleri, il merkezi ve kara yollarında sürücülere çikolata ve kolonya ikramında bulundu. Kurban Bayramı nedeniyle kara yolları ve şehir içindeki trafikte yaşanan yoğunluk nedeniyle çalışmalarını sürdüren Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücü ve yolculara yönelik gerekli bilgilendirmelerde bulunarak sürücülere çikolata ve kolonya ikram etti. Sürücü ve yolcular uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: