Trafik Polislerinden Sürücülere Leblebi

Çorum'un Osmancık ilçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri D-100 karayolu üzerinde seyahat eden araç...

Çorum'un Osmancık ilçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri D-100 karayolu üzerinde seyahat eden araç sürücülerini önce trafik kurallarına uymaları için uyardı daha sonra Çorum leblebisi ile su ikram ettiler.

Osmancık'ta Trafik Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. 2013 yılının teması olan hız kuralları ve emniyet kemeri kullanımı başta olmak üzere trafik kurallarına uyulması noktasında sosyal bilinci arttırmaya yönelik olarak dinlenme tesislerini ve uygulama noktalarını ziyaret eden Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mehmet Akif Koç ve görevli personel, D-100 karayolu üzerinde seyahat eden sürücüleri durdurarak kısa süreli mola vermelerini sağlayarak leblebi ve su ikramının ardından yol durumu hakkında sohbet etti.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ın mesajlarını içeren broşürlerin yanında, içerisinde leblebi bulunan hediye paketlerini ve bardak suyu hediye eden trafik polisleri sürücülerden trafik kurallarına uymalarını istediler.

Çorum Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan'ın yol kullanıcılarına yönelik mesajlarını içeren broşürlerde, trafik kurallarına riayet edilmesi, uykusuz ve yorgun olarak araç kullanılmaması, hız kurallarına riayet edilmesi tavsiye edilirken, yolculuk esnasında yeterli bir şekilde dinlenmenin ve emniyet kemerini takmanın güvenli yolculuk için önemine yer verildi.

Başta sürücüler olmak üzere yol kullanıcıları ise, trafik kurallarının ve yapılan denetlemelerin kendi yararlarına olduğunu belirterek yapılan ikramlardan ve bilgilendirici uyarılardan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: