Trafik Tescil Şubesi Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Daha önce Uncalı Emniyet Müdürlüğü’nün alt katından olan Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, artık Meltem Mahallesi’nde...

Daha önce Uncalı Emniyet Müdürlüğü’nün alt katından olan Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, artık Meltem Mahallesi’nde Antalya Adliyesi’nin yanında açılan yerde hizmet veriyor.

Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nün taşındığı yeni yerinde bilgilendirme amaçlı toplantı yaptı. Sağlam, önce gazetecilere Bahçelievler Polis Merkezi’ni ve trafik tescil şubesini gezdirdi. Yan yana bulunan binaların açılmasındaki amacın vatandaşa daha iyi ortamda hizmet vermek olduğunu ifade eden Sağlam, “Burayı yaptırırken ortamın renklerine daha dikkat ettik. Renklerin daha sivil olmasını istedik. Hem çalışanları teşvik edici hem de vatandaşın memnuniyetini sağlayan bir ortam olmasını sağladık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar yeni yerine taşınan Trafik Tescil Bürosu'nda işlemlerini daha rahat yapabilecek. Sıra numarası ile işlem yapacak vatandaşlara oturma yerleri de sağlandı. Maliyeden bir veznedarın buraya getirileceğini ve Şoförler Odası'nın plaka basımının da burada yapılacağını belirten Emniyet Müdürü Sağlam, vatandaşların artık tek adımda hizmetle işlemlerini halledeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: