Trafikte kadın sürücüye taciz ve tehdit kamerada

İstanbul trafiğinde erkek sürücünün kadın sürücüyü taciz ve küfürlü konuşmalar ile tehdit ettiği anlar kameraya yansıdı.

Olay, tehdit edilen sürücünün aracındaki yolcuların o anları kameraya alıp Facebook'ta paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Araçtaki yolculardan Ş.P.'nin Facebook paylaşımıyla duyulan olay, İstanbul'da meydana geldi. Ş.P.'nin anlatımına göre saldırgan sürücü, Funda öğretmen adıyla bahsedilen sürücünün araç kullanmasını beğenmeyerek tacize başladı, ardından kendi aracını diğer aracın önüne kırıp yolu kapatarak araçtaki kadınları tehdit etmeye başladı. Karakola gidip şikayetçi olduklarını belirten Ş.P, saldırganın bununla da yetinmeyip araçlarına çarptığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Bu nasıl vahşilik, nasıl ilkelliktir?

Ş.P, Facebook paylaşımında bu olaya şöyle isyan etti: "Biz vatandaş olarak şikayetimizi karakola yaptık. Daha sonra tuzla piyade okulunda asker olduğunu öğrendiğimiz bu bey bizi yine takip edip aracıyla arabamıza arkadan vurdu. Öğlen vakti istanbulda işimizden evimize dönemiyoruz. Bu nasıl vahşilik nasıl ilkelliktir. Lütfen bu aracın plakasını ekranda paylaşın gören kaçsın..."

Paylaşımın altına gelen kullanıcı yorumları da oldukça çarpıcıydı. Bazı kullanıcılar olayı kınarken bazıları da saldırganı öven yorumlar yaptılar.

Anahtar Kelimeler: