'trafikte Saygılı Adımlar Projesi' Başlıyor

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Trafikte Saygılı Adımlar Projesi' Polisevi'nde düzenlenen iftar yemeği ile basına...

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Trafikte Saygılı Adımlar Projesi' Polisevi'nde düzenlenen iftar yemeği ile basına tanıtıldı.

Toplantıya Vali Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık ve davetlilerle basın mensupları katıldı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Ercan Ergül’ün slayt eşliğinde anlattığı proje 13 Ağustos-17 Kasım tarihleri arasında toplam 14 hafta sürecek.

Okulların açılması ile ana ve ilköğretim okullarında programlar düzenleneceğini bildiren Komiser Ergül, broşürlerin basıldığını ve spot filmlerin çekilerek yerel TV ve radyolarda yayınlanacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Açıklamaların ardından konuşan Kırşehir Emniyet Müdürü Metin Aşık da, Kırşehir'i trafik yönünden yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştıklarını kaydederek, “Çok ciddi manada trafik ihlalleri yaşandığı görülmektedir. Kırşehir'i trafik yönünden daha iyi bir noktaya getirmek için bu proje hazırlandı” dedi.

Vali Mehmet Ufuk Erden de, projenin yayaları ve sürücüleri bilinçlendirmeyi amaçladığını ifade ederek, “Tüm vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya çağırıyorum. Çevremize ve hayata saygılı olalım. Proje Kırşehir’e hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: