Trajik ölümün ardındaki büyük aşk

Geçtiğimiz hafta Paris'teki dairesinde kendini asarak intihar eden 28 yaşındaki Lucy Gordon'un kendinden 12 yaş büyük sevgilisine deliler gibi aşık olduğu ortaya çıktı.

'Spider Man-3', 'Perfume' gibi beyazperdenin önemli filmlerinde rol almış olan ve geçtiğimiz günlerde trajik bir şekide hayatına son veren Lucy Gordon isimli aktrisin kendinden 12 yaş büyük, 40 yaşındaki sevgilisi Jerome Almeras tarafından asılı olarak bulunduğu belirtildi.

İngiliz yıldız, 29. doğum gününden sadece iki gün önce intihar etmişti. Polisin incelemeleri sonucu henüz intiharın nedeni anlaşılamazken, komşuların verdiği bilgiye göre çift, bu korkunç olay öncesinde yüksek sesle kavga etmiş ve sabah da genç kız kendini asmıştı. Komşulardan alınan bir başka bilgi ise Lucy Gordon'u ölü bulan sevgilisi, sokağa çıkıp ağlayarak "Neden, neden?" diye bağırdığı.

Reklam
Reklam

Ünlü yaşam dergisi Vanity Fair'in İtalyan baskısı için bundan birkaç ay önce Lucy'nin pozlarını çeken 42 yaşındaki fotoğrafçı Michel Heddi, "Lucy, sevgilisine deli gibi aşıktı" açıklamasında bulundu.

Ölümü üzerine Oxford'da açıklamalarda bulunan babası, Lucy Gordon'un son film çalışmasından oldukça mutlu olduğunu belirterek, aile olarak ölümünden duydukları şoku ifade etti. Lucy Gordon, bir süre önce New York'tan çocukluğunun büyük kısmını geçirdiği Fransa'nın başkenti Paris'e taşınmıştı. Gordon, son Örümcek Adam-3 filminde gazeteci Jennifer Dugan rolünde oynamıştı.