Traktörden Düşen Tüfeğin Ateş Alması Sonucu Ağır Yaralandı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 47 yaşındaki Muammer Karagüz isimli çiftçi, kullandığı traktörden düşen av tüfeğinin ateş...

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 47 yaşındaki Muammer Karagüz isimli çiftçi, kullandığı traktörden düşen av tüfeğinin ateş alması sonucu ağır yaralandı. Karagöz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Pınarlı köyünde meydana olayda 3 çocuk babası Muammer Karagöz, fındıklara zarar veren domuzları tarlada beklemeye gitti. Sabah saatlerinde traktörü ile köye gelen Karagöz’ün silahı bir anda yere düşerek ateş aldı. Karagöz olayda ayağından ve karnından yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşlar tarafından Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan Karagöz, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Pınarlı Köy Muhtarı Hüseyin Gün, olay hakkıda şu bilgileri verdi: "Kendisi benim teyze oğlum akrabamdır. Domuzlar fındıklara zarar verdiği için pek çok tarla sahibi geceleri nöbet tutmaya gidiyor. Muammer’de akşam nöbet tutmaya gitmiş. Geri dönmek için yola çıkıp köye yaklaştığı esnada kullandığı traktörden düşen silahı bir anda ateş almış, hem ayağından hem karnından yaralandı. Kendisini hemen Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırdık. Ancak kurtaramadık." dedi.

Karagöz’ün cenazesi köyüne götürülerek toprağa verildi. Jandarma konu ile ilgili tahkikat başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz