Traktörle geri giderken kızını ezdi

Erzurum’un Aşkale ilçesinde traktörüyle geri manevra yapan Kürşat Çelik, bu sırada traktörünün arka lastiğinin dibinde...

Erzurum’un Aşkale ilçesinde traktörüyle geri manevra yapan Kürşat Çelik, bu sırada traktörünün arka lastiğinin dibinde oynamakta olan 3 yaşındaki kızının üzerinden geçerek ölümüne neden oldu.
Aşkale'ye bağlı Tazegül köyünde çiftçilik yapmakta olan Kürşat Çelik(31) evinden tarlaya gitmek için traktörüne bindi. Bu sırada üç yaşındaki kızı Canan Çelik'in traktörün arka lastiğinin dibinde oturarak oynadığını fark etmeyen baba Çelik, geri manevra yaptığı esnada kızının kafası üzerinden geçti.
Çevredekilerin feryadı üzerine kazanın farkına varan talihsiz baba, olay yerinde ölen kızını son bir umutla Aşkale Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak burada minik Canan'ın öldüğünü gören doktorlar durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından ölüme sebebiyet vermekten göz altına alınan baba Kürşat Çelik daha sonra savcılıkça serbest bırakıldı. Talihsiz kızın cesedi, hastanede yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz