Traktörün altında can verdi

Gemlik`te meydana gelen traktör kazasında genç bir kadın hayatını kaybetti

Gemlik`te meydana gelen traktör kazasında genç bir kadın hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Cihatlı köyünde çiftçilik yapan Taner ve eşi Handan Yeşildağ çifti, sabah erken saatlerde zeytin budamak için tarlaya gitti. Taner Yeşildağ'ın kullandığı 16 ZY 931 plakalı traktör devrildi. Kocasının kullandığı traktörün altında kalan Handan Yeşildağ (36) ağır yaralandı. Devrilen traktörün altında sıkışan ve arama kurtarma ekipleri tarafından uzun gayretler neticesinde çıkarılan Yeşildağ, 112 ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Acılı eş ifade için jandarma götürülürken, yakınları hastane önünde fenalık geçirdi. Kazayla alakalı soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz