Traktörün tekeri uçtu: 2 yaralı

Şanlıurfa’da karayolunda seyir halindeyken tekeri uçtuğu ileri sürülen traktör kazaya davetiye çıkardı.

Araçların hurdaya döndüğü kazada ki kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza saat 11.00 sırlarında Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu üzerinde yaşandı. İddiaya göre, karayolunda seyir halindeki traktörün tekeri uçtu. Uçan teker aynı istikamette yol alan 63 VS 418 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlarda bulunan Huseyin Horoz ve İ. Halil Doğan ağır yaralandı. Yaralılar bölgeye sevkedilen ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma ile Balıklıgöl Devlet Hastanelerine kaldırıldı. İlk tedavileri yapılan yaralılar yoğun bakım ünitelerine alındı.

Reklam
Reklam

Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süreliğine aksadı. Polis, İtfaiye ve Sivil Savunma Ekipleri’nin çalışmalarını tamamlamasının ardından durum normale döndü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: