Trakya Birlik Güreşçisinin Başarısı

EDİRNE (AA) -  Trakya Birlik,  652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ayak boyunda 3. olan sporcusu Ufuk Yanık'ı kutladı. 

Trakya Birlik, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ayak boyunda 3. olan sporcusu Ufuk Yanık'ı kutladı. Trakya Birlik Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yanık'ın, 175 pehlivanın mücadele ettiği ayak boyunda 3. olmasının kulüp yöneticileri tarafından sevinçle karşılandığı belirtildi. Açıklamada, "Türkiye'nin dört bir yanından gelen pehlivanların mücadele ettiği 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı performansını sürdüren Ufuk Yanık, bir kez daha Edirne'nin ve Trakya Birlik Spor Kulübü'nün gururu olmuştur. Edirne'ye tek madalya kazandıran sporcu olan Yanık'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: