Trakya, Paramotorla Havadan Görüntülenecek

Tekirdağ'dan Edirne'ye havalanan 3 paramotor pilotu, 4 saatlik yolculuk boyunca çekecekleri görüntülerle belgesel hazırlayacak.

Tekirdağ'dan Edirne'ye havalanan 3 paramotor pilotu, 4 saatlik yolculuk boyunca çekecekleri görüntülerle belgesel hazırlayacak.

Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü (TEDOHAVK) üyesi 3 paramotor pilotu, Trakya'daki yerleşim yerlerini görüntülemek için Tekirdağ'dan havalandı.

TEDOHAVK Başkanı Kadir Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, paramotorlarla 4 saatlik yolculuğun ardından Edirne'ye ulaşacaklarını söyledi.

TEDOHAVK Başkan Yardımcısı Hamza Algül de paramatoru sevdirmenin yanı sıra yolculuk sırasında havadan çekecekleri fotoğraflar ve video görüntüleriyle belgesel hazırlamayı amaçladıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Algül, Muratlı, Lüleburgaz, Babaeski ve Havsa üzerinden Edirne'ye ulaşacaklarını ve Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi'ne inmeyi planladıklarını ifade etti.

Muhabir: Yavuz Karaduman / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: