"Trakya Sokak İftarları"

Edirne'de, AK Parti İstanbul ve Edirne il başkanlıklarının düzenlediği sokak iftarında 7 bin kişi bir araya geldi.

Edirne'de, AK Parti İstanbul ve Edirne il başkanlıklarının düzenlediği sokak iftarında 7 bin kişi bir araya geldi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, toplumların kendi değerleri üzerinde medeniyetler kurduğunu söyledi.

Türk milletinin dünyaya büyük ve şanlı bir medeniyet sunduğunu belirten Müezzinoğlu, "Biz dünyaya medeniyet sunmuş milletin evlatlarıyız. Şükürler olsun ki Türk milleti mensubu olarak Müslümanız, Müslüman olmanın ve Türk milleti olmanın nimeti için Allah'a şükretmeliyiz. Türk milletinin değerleri çalışkanlığı, dürüstlüğü ve güvenilirliğiyle ortaya çıkmaktadır. Değerler üzerinde yükselen milletin mensuplarıyız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de Edirne'de geçmiş yıllarda vatandaşlarla birlikte iftar yapmadıklarını dile getirerek, gelecek yıllarda daha geniş kapsamlı iftar programları düzenleyeceklerini kaydetti.

Selimiye Camisi eski imamı Nadi Ersoy'un duasıyla sona eren iftar programına, 7 bin kişinin katıldığı belirtildi.

Muhabir: Cihan Demirci / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: