Trakya Tekvando Şampiyonası-Çorlu Tekvando Takımı, Şampiyona'da 7 madalya kazandı

Çorlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tekvando Takımı Milli Antrenörü Yavuz Sal, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yapılan Trakya Tekvando Şampiyonası'ndan 7 madalyayla

Çorlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tekvando Takımı Milli Antrenörü Yavuz Sal, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yapılan Trakya Tekvando Şampiyonası'ndan 7 madalyayla döndüklerini söyledi.

Sal, AA muhabirine açıklamasında, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yapılan Trakya Tekvando Şampiyonası'ndan 7 madalyayla döndüklerini belirterek, toplam 180 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya, 11 sporcu ile katıldıklarını ifade etti.

22 ayrı kulüp tekvandocularının ringe çıkarak mücadele verdiği şampiyonada, kendi sporcularının üstün başarı gösterdiğini belirten Sal, "Şampiyona'ya, 22 kulüpten toplam 180 sporcu katıldı. Biz de 11 sporcu ile katıldığımız bu şampiyonadan, toplamda 7 derece ve madalya ile ayrıldık" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Sal şunları kaydetti:

"Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illerini kapsayan şampiyonada, 30 kilo minik bayanlarda Yaren Naz birinci, 49 kilo genç bayanlarda Büşra Nur Aksoy ikinci, 59 kilo genç erkeklerde Furkan Senan ikinci, +55 kilo yıldız bayanlarda Büşra Yılmaz üçüncü, 47 kilo yıldız bayanlarda Seçil Kırcı üçüncü, 37 kilo yıldız bayanlarda Beyza Ünal üçüncü ve 36 kilo minik erkeklerde Mert Duran üçüncü oldu. Sporcularımız, aldıkları derecelerle Çorlu'nun yüz akı oluyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: