Trakya Üniversitesi Öğrencisi Meriç’ten Türkiye Üçüncülüğü

Trakya Üniversitesi Kırkpınar BESYO öğrencisi İsmail Can Meriç, Türkiye Üniversiteler Tekvando Şampiyonası’nda 68 kiloda Türkiye...

Trakya Üniversitesi Kırkpınar BESYO öğrencisi İsmail Can Meriç, Türkiye Üniversiteler Tekvando Şampiyonası’nda 68 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. İlk turda Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, ikinci turda Ankara Üniversitesi ve çeyrek finalde de Bartın Üniversitesi’nden olan rakiplerini yenerek yarı finale çıkan Meriç, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin Avrupa Şampiyonu öğrencisi olan Serhat Korkutan’a 4-2 yenilerek bronz madalya kazandı.

Madalya töreni sonrası açıklamalarda bulunan Meriç, ilk yılında öğrenim gördüğü Trakya Üniversitesi’ne madalya kazandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, hocası Metin Eşme’ye ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

5-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Bartın'ın Ömer Tepesi Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Üniversiteler Tekvando Şampiyonası’nda 88 üniversiteden 84 erkek ve 62 kadın olmak üzere toplam 146 takımın katıldığı şampiyonada 250 erkek ve 150 kadın sporcu madalya mücadelesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz