Trakyakent’in 2013 Yılı İlk Encümen Toplantısı Yapıldı

Doğu,Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent 2013 yılının ilk Encümen Toplantısı İpsala Belediyesi ev sahipliğinde belediye...

Doğu,Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent 2013 yılının ilk Encümen Toplantısı İpsala Belediyesi ev sahipliğinde belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Birlik Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Birlik Encümen Üyeleri İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ile Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç konuşmasının ardından basın açıklaması yaptı. Toplantıda bulunan Encümen Üyesi Belediye Başkanları ve Basın mensupları ile Trakyakent’ in gelişim süreci, geçen aydan bu yana gerçekleştirilen faaliyetler ve önümüzdeki aylarda yapılması planlanan faaliyetler gündemini paylaştı.

Reklam
Reklam

Toplantıda gündem maddesinde yer alan konular tartışılarak karara bağlandı. 2013 yılına ait eğitim programı, Proje çalışmaları ile yine 2013 yılında düzenlenecek olan yurtdışı bilgilendirme toplantısı konularına ait detaylar toplantıda tartışıldı.

Toplantıda ayrıca Trakyakent Belediyeler Birliği’nin 2013 yılı Eğitim programlarından olan ve 23 Ocak 2013 tarihinde Tekirdağ’da düzenlenecek olan “Temel İş Güvenliği Eğitimi” ile Trakyakent Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenecek olan çalıştay programları da görüşüldü. Kardeş şehir sürecinin değerlendirilmesi kapsamında görüşülen, Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın da katıldığı, Bulgaristan’da yapılan Ram Trakya Belediyeler Birliği Genel Kurul toplantı programının değerlendirilmesi yapıldı. Başkan Dalgıç, burada yaptığı görüşmelerde, kardeş şehir protokolleri ile ilgili iş birliği çalışmaları yapmak adına girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz