"Transfer yapacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulndu...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Bursaspor'u verdiği mücadeleden dolayı kutladı, yedikleri goller hakkında görüş bildirdi. Engin'in cezasını, Ujfalusi'nin sakatlığını yorumlayan Terim, transfer çalışmalarına da değindi..

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[*\ SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

**](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1)

"Galip gelmek güzel, 3 puan almak güzel. Kendi takımımdan önce Bursaspor'u kutlamak istiyorum. 120 dakika Avrupa Kupası oynadılar, sonra yolculuk yapıp Galatasaray gibi bir takım karşısında çok güzel mücadele ettiler. Bir teşekkür de taraftarımıza etmek istiyorum. Moralimizin bozulduğu anlarda, kritik anlarda devreye girdiler, müthiş bir sahiplenme örneği sergilediler. Müthiş bir itici güç olarak tekrardan toparlanmamıza yardım ettikleri için teşekkür ediyorum. 3-1'den sonra rahatladığımızı düşündük ama futbol buna izin vermiyor. Eksiklerimiz var, fizik olarak eksik arkadaşlar var, taktik olarak uyum sağlayacak arkadaşlar var. Yapacak çok işimiz var. Geçen sene yediğimizin dörtte birini yedik 3 maçta. Lideriz, iyi gidiyoruz belki ama iyi giderken de kendisini eleştirmeyi seven bir insanım. Çok gol kaçırdık. Daha da kızdığım şey bu kadar kolay yemek bize yakışmıyor. Yarın Şampiyonlar Ligi'nde bunlar bize pahalıya malolur. Zaman zaman kızdım, sinirlendim ama Galatasaray her gün biraz daha çalışarak ideale gelecek.

Reklam
Reklam

Bu duran toplardan biz de gol atıyoruz. Gol olacak duran toptan da olsa durmayandan da. Duran durmayan toptan gol yemeyiz umarım bundan sonra. Daha iyi çalışacağız.

Çok ksıa süre içinde Ujfalusi ve Engin gibi iki kilit oyuncumuzu kaybettik. Bizim için çok önemli oyunculardı, sistemin parçalarıydı. Engin'e verilen ceza; verilmedi. Herkes yaptığı hatanın bedelini ödemeli. Umarım herkes yaptığının bedelini Engin gibi öder. Bana kalsa cezasını da itiraz etmezdim. Herkes yaptığının bedelini ödemeli, bu konuda adaletli olunmalı.

Sakatlığın önüne geçilmiyor. Ujfalusi yalnızca tecrübeli bir oyuncu değil, defans idare etmesiyle de önemi bir oyuncuydu. Kayıp ama hayat devam ediyor. O mevkiye oyuncu alacağız. Savunmanın göbeğinde 3 kişi kaldık. 3'üne de güveniyorum ama umarım bir oyuncu alırız. Yarın 17'ye kadar da listeye yazacak şekilde almak istiyoruz. 1-2 alternatifimiz var. Uğraşıyoruz. Bir tanesini yarın listeye koymak istiyoruz. Avrupa Kupaları elemelerinde oynayanları da alabiliriz, eskiden alsanız da oynatamıyordunuz ama şimdi oynatabiliyorsunuz. Bu konuda rahatız. Belli ki 24 saat hareketli ve uykusuz geçecek.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: