Transferin Yıldızı Dıego Antalya’da Konuştu

Almanya 1. Lig takımlarından Wolfsburg’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas da Cunha, Türk takımlarından...

Almanya 1. Lig takımlarından Wolfsburg’da forma giyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas da Cunha, Türk takımlarından şimdiye kadar herhangi bir teklif almadığını söyledi.

Bundesliga takımlarından Wolfsburg, devre arası kamp çalışmalar için geldiği Belek’teki ilk antrenmanını bugün gerçekleştirdi. Fenerbahçe’nin kamp yaptığı hemen yanındaki sahada antrenman yapan Alman ekibinde en çok ilgiyi Brezilyalı futbolcu Diego çekti. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı yıldız, transferiyle ilgili iddialara açıklık getirdi. Antrenmanın ardından Türk basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Diego, “Türkiye'den bir teklif almadım. Gerçek şu ki, şu an için sadece Wolfsburg'un başarısı için mücadele ediyorum. Tek düşüncem bu. Gazetelerde çıkan haberlerden bilgim yok” dedi.

Reklam
Reklam

Atletico Madrid'den takım arkadaşı Arda Turan'la ilgili soruya da cevap veren Diego, “Arda çok fantastik, iyi bir futbolcu. İspanya'da kalmasının kendisi için daha iyi olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Diego’ya Türk basın mensuplarının gösterdiği yoğun ilgi Alman gazetecileri de şaşırttı. Diego, sarı lacivert renkte krampon giymesiyle ilgili olarak da “Sadece tesadüf” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: