Travestinin boğazı kesilerek öldürüldü iddiası

Fatih'te bir travestinin boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edildi. Olay Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi...

Fatih'te bir travestinin boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edildi.

Olay Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi Karakoyunlu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre sokak içinde bir apartmanda yaşayan ve ismi henüz öğrenilemeyen travesti ile arkadaşı olduğu öne sürülen bir erkek şahıs arasında kavga çıktı. Kavga sırasında yanındaki bıçağı kullanan zanlı iddialara göre travestiyi boğazını keserek öldürdü. Çok kan kaybeden travesti olay yerinde yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerinin olayın ardından zanlıyı gözaltına aldığı iddia edildi. Olay yerine gelen polisler sokak içinde güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Olayın gerçekleştiği binaya bir süre kimse alınmadı. Görgü tanıkları travestinin internette tanıştığı bir erkek şahıs tarafından öldürüldüğünü öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz