TREDAŞ Spor Kulüb Anadolu Şampiyonası’na hazırlanıyor

Tekirdağ U16 Ligi yıldızlar kategorisinde namağlup şampiyon olan TREDAŞ, Marmara Bölge Şampiyonası’nda da ilk dört takım arasına kalarak Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (TREDAŞ) sosyal sorumluluk alanında faaliyetlerini sürdüren TREDAŞ Spor Kulübü, Anadolu Şampiyonası için hazırlıklarına yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Tekirdağ U16 Ligi yıldızlar kategorisinde namağlup şampiyon olan TREDAŞ, Marmara Bölge Şampiyonası’nda da ilk dört takım arasına kalarak Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş’nin (TREDAŞ) sosyal sorumluluk alanında faaliyetlerini sürdüren TREDAŞ Spor Kulübü, Anadolu Şampiyonası için hazırlıklarına yoğun bir tempoda sürdürüyor. 24-28 Mart tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak olan ve 16 takımın katılım sağlayacağı Anadolu Bölgeler Şampiyonası’ndan sadece 4 takım Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacak.
TREDAŞ Spor, 2016-2017 sezonunda Türkiye 5.’si ve 2017-2018 yılında ise Anadolu yıldızlar il karması takımı ile 4.’sü olmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz