Tren Kamyona Çarptı: 1 Yalı

Kayseri’de trenin hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyona çarpması sonrasında bir kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin...

Kayseri’de trenin hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyona çarpması sonrasında bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri’nin Yeşilyurt mevkiinde bulunan hemzemin geçitte meydana gelen olayda 46 F 2178 plakalı kamyon ile DE 33 060 numaralı trenin çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın etkisiyle kamyon savrulurken, kamyonun sürücüsü M.A.’nın ağır yaralandığı bildirildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı sonrasında ağır yaralanan M.A. olay yerine gelen 112 ambulansı ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak inceleme yaparken, görgü tanıkları kamyon sürücüsü M.A.’nın hemzemin geçitte bir süre durduğunu ancak trenin gelmesine rağmen ilerlediğini ve kazanın meydana geldiğini ileri sürdü.

Yetkililer, kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: