Tren kazasında 8 aylık hamile Türk kadın öldü

Belçika'da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenler arasında 8 aylık hamile bir Türk kadının olduğu öne sürüldü.

Dün Belçika'da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenler arasında Perihan Kılıç isminde bir Türk kadının daha olduğu iddia edildi. Bugün akşam saatlerinde ise 8 aylık hamile Suzan Demirci'nin (30) kazada hayatını kaybettiği bilgisi gelmişti, ancak ailesi kendilerine resmi açıklama yapılmadığından umutlarını koruduklarını açıklamıştı. Tren kazasında hayatını kaybeden 18 kişinin içinde 3 kadın bulunuyor.

Suzan Demirci hakkında açıklama yapılmadı

Belçika'da dün meydana gelen tren kazasında hayatını kaybettiği söylenen Suzan Demirci hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Suzan için akrabaları umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Belçika'nın Mons kentinde yaşayan Zonguldaklı Necati Demirci'nin kızı Suzan Demirci'nin (30), dün meydana gelen tren kazasında hayatını kaybettiği söylenmişti. Suzan Demirci'nin Mons'taki akrabaları, henüz kendilerine bu konuda resmi bir açıklama yapılmadığını belirttiler. Suzan'ın kardeşi Mikail Demirci, umutlarını kaybetmediklerini söyledi. Suzan Demirci'nin İtalyan asıllı eşinin, teşhis için cesetlerin toplandığı askeri hastaneye gittiğini söyleyen akrabaları, eşinin saatlerce askeri hastanede bekletildikten sonra teşhis yaptırılmadan, Mons'a geri döndüğünü söylediler.