Tren kazasını amatör kamera çekmiş

UŞAK (İHA) - Uşak'ın Eşme İlçesi'nde dün meydana gelen ve 1 kişinin yaralandığı tren kazasının, amatör bir kamera tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Uşak'ın Eşme İlçesi'ne bağlı Ahmetli Köyü'nde dün meydana gelen olayda, demiryolunun yanında bulunan bir evdeki sünnet düğününe gitmekte olan Cemil Yanık yönetimindeki 64 EE 750 plakalı otomobil hemzemin geçitte stop edince, İzmir-Afyon seferini yapan 31619 sefer sayılı tren çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan otomobildeki sürücü Cemil Yanık yaralandı. Trenin otomobile çarptığı an ise, sünnet töreninde çekim yapan amatör bir kamera tarafından görüntülendi.

Reklam
Reklam

Trenin otomobile çarpmasının ardından toz dumanı yükselirken, başta sünnet edilecek çocuklar olmak üzere herkes kaza yerine koştu. Sürücü Cemil Yanık araçtan indirilerek sakinleştirilmeye çalışılırken, treni durduran makinist de otomobilin yanına geldi. Vatandaşlar makinisti sakinleştirmeye çalıştılar ve tekrar trene geri götürdüler. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön bölümünde büyük hasar oluşurken, vatandaşlar herhangi bir yangın ve patlamaya karşı aracın ön kaportasını sökerek motoruna su tutup, elektrik bağlantılarını da kestiler.