Tren otomobili metrelerce sürükledi!

Kayseri Şeker Fabrikası içerisinde meydana gelen kazada trenin otomobile çarptığı ve sürüklediği an güvenlik kamerasına...

Kayseri Şeker Fabrikası içerisinde meydana gelen kazada trenin otomobile çarptığı ve sürüklediği an güvenlik kamerasına yansıdı. Tren bir süre sürüklediği aracı kenara fırlattı.

Şeker Fabrikası içerisinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Kadir Sarpkaya yönetimindeki 38 PN 729 plakalı otomobil, Niğde'nin Ulukışla ilçesine giden 24 bin 814 sayılı treninin altında kaldı. Kazada otomobilin ön tarafında bulunan Şeker Fabrikası işçisi ve aynı zamanda futbol takımının altyapı antrenörü olan Köksal Demirok hayatını kaybetti. Kaza sırasında şoför Kadir Sarpkaya otomobilden son anda atlayarak kurtuldu.

Reklam
Reklam

Trenin otomobili sürüklemesi güvenlik kemarasına y | www.mynet.com/video

Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında ise otomobilin geçerek tren yoluna doğru ilerlediği ilk kamerada görüntülendi. İkinci kamera ise tren çarptıktan sonra otomobili sürüklediği ve kenara doğru aracı fırlattığı görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: