Trenden Düşen Genç Kız Olay Anını Anlattı

Mersin’den trenle Adana’ya giderken vagonda uyuyakalan, uyandığında trende kimsenin olmadığını görünce paniğe kapılarak düşen üniversite...

Mersin’den trenle Adana’ya giderken vagonda uyuyakalan, uyandığında trende kimsenin olmadığını görünce paniğe kapılarak düşen üniversite öğrencisi Gamze Eyi, “Trende uyuyakaldım ama vagondan atlamadım. Kimsenin olmadığını görence panikledim ve inerken düştüm” dedi.

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi 2 sınıf öğrencisi Gamze Eyi (20), dün gece Adana Tren Garı’nda yaşadığı olayı Mersin Tren Garı’nda İHA muhabirine anlattı. Koltuk değneği ile yürüyen genç kız, Adana’ya gitmek üzere Mersin’den trene bindiğini ve trende uyuyakaldığını belirtti. Eyi, tüm yolcular indikten sonra uyandığında yaşadıklarını şöyle anlattı: “Adana geldiğimde uyandım ve vagonda hiç kimse yoktu. Ben tam inecekken tren birden hareket etmeye başladı ve inemedim. Bütün kapılar kapandı, düğmelere basmama rağmen açılmadı. Kapılar da kapanınca orada mağdur durumda kaldım ve ne yapacağımı bilemedim. O an inanılmaz panikledim ve heyecanlandım. Bütün vagonları gezdim, sadece makinist vardı, beni duymadı.”

Reklam
Reklam

Trenin, bakım alanına kadar giderek orada durduğunu ifade eden Gamze Eyi, bu sırada düğmeye bastığında vagonun kapısının açıldığını dile getirerek, şöyle devam etti: “Kapı açıldıktan sonra ben adım atayım derken düştüm. Trenden atlamadım, böyle bir şey olmadı. Ben kendimi dışarı attığımda çığlığımı duyan bir kişi koşarak geldi ve karısıyla birlikte bana yardım etti. Sağ olsunlar, ambulans çağırdılar. Ambulansla hastaneye gittim.”

Düşmenin etkisiyle ayağının burkulduğunu, ayak bileğinde zedelenme ve incinme olduğunu kaydeden genç kız, kendisini kimsenin uyandırmamasına da tepki göstererek, “Yolculuk sırasında vagonda insanlar vardı ama uyandığımda hiç kimse yoktu. Hiç kimse beni uyandırmadı. İnsanlık hali, uyuyakalabilirsin, bu gayet normal ama bir Allah’ın kulu da gelip kaldırmaz mı ‘Adana’ya geldik’ diye. Benim tek isteğim, görevlilerin bütün vagonları gezerek kontrol etmeleri. O trende can taşıyorsun sonuçta, bu çok önemli” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: