Triatlon

ITU Avrupa Kupası'nın ilk ayağında, elit bayanlar kategorisinde Alman sporcu Kathrin Müller 02.02.27'lik derecesiyle birinci oldu.

ITU Avrupa Kupası'nın ilk ayağında, elit bayanlar kategorisinde Alman sporcu Kathrin Müller 02.02.27'lik derecesiyle birinci oldu.

Konyaaltı 15 No'lu plajda yapılan elit bayanlar kategorisi yarışlarında 23 ülkeden 43 sporcu mücadele etti.

Sporcular, bin 500 metre yüzdükten sonra çıkışı, start verilen noktaya yaklaşık 50 metre uzaklıkta gerçekleştirdi. Bisikletle Konyaaltı Plajı'ndan Migros Kavşağı'na kadar 6 tur atarak 40 kilometreyi tamamlayan bayan triatloncular, daha sonra bisikletleri bırakıp koşunun yapıldığı parkura geçti.

Reklam
Reklam

Zorlu iki etabın ardından 2,5 kilometrelik parkuru 4 kez kat ederek finişe ulaşan Alman sporcu Kathrin Müller, 02.02.27'lik derece elde ederek birinci oldu. Yarışlarda Alman Anja Knapp 02.02.45 ile ikinci, Hırvat sporcu Sara Vilic de 02.03.03'lük derecesiyle üçüncü sırayı aldı.

Öte yandan turu tamamlayan Türk sporculardan Berrak Mutlu 02.18.10'lik derecesiyle 32. sırayı alırken, 02.21.32 ile Ece Bakıcı da 33. sırada kaldı.

ITU Avrupa Kupası'nın 1. ayak mücadelesi, elit erkeklerde yapılacak yarışma ile startla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: