Tribün ihalesi gerçekleştirildi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından uzun zamandır beklenen 18 Temmuz Şehir Stadyumu'nun...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından uzun zamandır beklenen 18 Temmuz Şehir Stadyumu'nun açık tribün ihalesi yapıldı. Tribün yapım ihalesine 21 firma teklif verdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Şehir Stadyumu'nun açık tribünü nihayet ihaleye çıktı. 1999 depreminden sonra hasar gören ve ardından yıkılan açık tribün aradan geçen yılların ardından yeniden hayat bulacak. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın öncelik verdiği konulardan biri olan tesisleşme adına ilk adım tribün ihalesi ile başladı.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen tribün ihalesine 21 firma teklif verdi. İhale süreci sonlandıktan sonra açık tribünün yapılması için çalışmalar başlayacak. Düzce 18 Temmuz Stadyumu 2500 kişilik tribünü ve tribünün altında da spor salonları ile önümüzdeki seneyi karşılayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz