Tribünde Copla Saldıran Şüpheli Tahliye Edildi

İnönü Stadı’nda tribünde taraftara copla saldırdığı iddia edilen ve tutuklanan şüpheli, itiraz üzerine tahliye edildi....

İnönü Stadı’nda tribünde taraftara copla saldırdığı iddia edilen ve tutuklanan şüpheli, itiraz üzerine tahliye edildi.

Beşiktaş-Orduspor maçında tribünde çıkan olaylara ilişkin aralarında Rauf Büyük’ün de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Büyük tutuklanırken iki şüpheli ise adli kontrol uygulanması kararıyla serbest bırakılmıştı.

Büyük’ün avukatının itirazı üzerine mahkeme tahliye karar verdi. Mahkeme, Büyük hakkında da adli kontrol uygulanmasına karar verdi.

Reklam
Reklam

Büyük, mahkeme sorgusunda arbede çıktığını o sırada copu yerde bulduğunu ileri sürmüştü. Bu sırada müştekinin kendisine küfür ettiği için sinirlendiğini, kendini kaybetmesi üzerine copu rast gele salladığını savunmuştu. Büyük, sporda şiddet yasası ve kasten silahla kemik kıracak şekilde yaralama suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: