TRT 1 yayın akışında bugün Beşiktaş maçı var

TRT 1 yayın akışında bugün önemli bir karşılaşma izleyicilerin karşısına çıkacak. Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı canlı yayınla TRT 1'den izlenebilecek. TRT 1 canlı yayın akışıyla izleyebileceğiniz tüm programlar, haberimizde!

TRT 1 yayın akışında bugün futbol severlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma var. UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 4. maçında Beşiktaş Lokomotiv Moskova karşı karşıya gelecek. Futbol severler, Türkiye'nin bir numaralı kanallarından olan ve her kitleye hitap eden programları içerisinde barındıran TRT 1 canlı yayın akışıyla online olarak da maçı izleyebilecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayacak karşılaşma saat 19.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Liglerin başlamasıyla spor programlarına ve kritik maçlara canlı yayın akışında yer veren TRT 1'in gündüz kuşağında ise her kesimin ilgisini çekebilecek programlar bulunuyor: Siyasetten spora, hava durumundan ekonomiye, yurttan dünyaya her şeye pek çok alandaki son gelişmelerin yer aldığı 1'de Sabah, lezzetli sofraların bir numaralı ismi Pastane, Türk televizyonculuk tarihinde ilklere imza atan TRT, hafta içi her gün öğle kuşağında yayınlanan Ana Ocağı bu programlardan bazıları. Peki, TRT 1 canlı yayın akışında bugün neler var?

TRT 1 YAYIN AKIŞINDA BUGÜN

07:00 1'de Sabah

İki buçuk saat boyunca gündemin napzını tutan, 1'de Sabah hafta içi her gün; siyasetten spora, hava durumundan ekonomiye, yurttan dünyaya her konu hakkında son gelişmeleri ekrana taşıyor

08:55 1'de Bugün

1'de Bugün programında TRT 1 canlı yayın akışında da yer efsanevi dizilerin setleri ziyaret edilerek, set arkası özel röportajlar ve görüntülere yer veriliyor.

09:15 Beni Böyle Sev

İzleyen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, 3 sezon devam eden 2013 yapımı Beni Böyle Sev dizisi, tekrar bölümleriyle bir kez daha dizi severle buluşuyor.

11:25 İyi Fikir

3 sezondur hayatın içinden gerçek konu ve konukları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren, TRT1 ekranlarından evlerinize taşıyan İyi Fikir yeni sezonda yeni sunucusu Züleyha Ortak ile hem daha dinamik hem de daha geniş bir yelpaze ile izleyicilerini yeni güne hazırlıyor.

13:15 Ana Ocağı

Türk televizyonculuk tarihinde ilklere imza atan TRT 1 programı Ana Ocağı; köy hayatını ekranlara taşırken, bir yandan da genç çiftlerimize unutulan örf ve adetlerimizihatırlatarak kültürümüzü yaşatmamızı sağlıyor.

15:05 Pastane

Şef Deniz Orhun'un sunduğu hafta içi her gün TRT 1 yayın akışında yer alan Pastane, özellikle ev hanımlarının günün özel tarifleri ile tatlandırıyor.

16:05 1'de Bugün

1'de Bugün programında TRT 1 yayın akışında bulunan dizilerin setleri ziyaret edilerek, oyuncularla set arkası özel röportajlar ve görüntülere yer verilecek.

16:20 Zengin Kız Fakir Oğlan

Başrollerinde, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur yer aldığı komedi dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan tekrar bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkıyor.

18:25 Heredot Cevdet Saati

Ekmek Teknesi'nin efsanesi Heredot Cevdet TRT1'de ekranlara dönüyor. Heredot Cevdet Saati, hafta içi her gün haber sonrası TRT1'de!

19:55 UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları "Beşiktaş- FC Lokomotiv"

UEFA Avrupa Ligi grup maçında Beşiktaş, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını ağırlıyor. 19.00'daki bu heyecanlı maç TRT1'den naklen yayınlanacak.

21.00 Son Çıkış

İstanbul'un kenar bir mahallesinde başlayan hikayede, bir anlık hatanın yükünü omuzlayan Kenan ve dostlarının hikayesini ekrana taşıyan Son Çıkış özetsiz yeni bölümüyle devam ediyor.

23:10 Güle Güle

TRT, eğlence-güldürü alanında iddiasını ortaya koyuyor. Yıldız isimlerden oluşan bir ekiple, her hafta ekranlarda olan Güle Güle, gündemden hayata, popülerden eskiye birçok konuyu esprili bir dille ele alıyor.

00:45 Alias "Kod Adı"

Trt 1 sinema kuşağında bugün; üniversitenin ilk yılında CIA'in gizli kolu olduğuna inandığı SD-6 isimli bir örgütte çalışmaya başlayan Sydney Bristow'un başına gelenleri anlatan Alias "Kod Adı"var.