Tsd Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun'a Doğum Günü Sürprizi

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun'a, İl Dernekler Müdürlüğü tarafından doğum...

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun'a, İl Dernekler Müdürlüğü tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

1 Ekim 1968 doğumlu Koyun sabah saatlerinde aranarak, "Hemen müdürlüğümüze gelebilir misiniz? Acil bir evrakınız var" denildi. Öğleden sonra İstasyon Kavşağı'nda bulunan Kongre ve Kültür Merkezi'ne gelen Koyun, asansörden çıkınca daire personeli tarafından pasta ve mumlarla karşılandı. Kutlamayı organize eden Şef İhsan Ercan, Ali Haydar Koyun'a mutlu yıllar diledi. Koyun da, "Hatırlanmak güzel şey. Buraya gelirken aklıma hiç böyle bir şey gelmemişti. Çok duygulandım. Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, İl Dernekler Müdürü Mustafa Raşit Özmen ile İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Yılmaz Marasalı da Koyun'u kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: