TS'da yeni yönetim bekleniyor

Trabzonspor'da önceki gün yapılan olağanüstü toplantıda yönetim kurulu üyelerinin görevlerini iade etmesinin ardından, yeni yönetimin Fenerbahçe maçından sonra belirleneceği belirtildi.

Önceki gün Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak başkanlığında yapılan olağanüstü toplantıda, yönetim kurulu üyelerinden bazıları görevlerini iade etmişti. Kalan yönetim kurulu üyelerinin de görevlerini iade etmesi beklenirken, kulüpte tek yetkili kişi konumuna gelecek olan Başkan Nuri Albayrak yeni yönetimi belirleyecek. Bu yöndeki çalışmalarını sürdüren Albayrak'ın, bir önceki yönetimde etkili olan bazı isimlerin yeni yönetimde görev almaları durumunda yetkilerini kısıtlamaya gideceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yeni oluşacak yönetim kurulunda ise Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun eski görevlerine devam edip etmeyecekleri veya hangi konumda olacakları en çok merak edilen konuların başında geliyor. Özellikle Hacıosmanoğlu'nun, Başkan Albayrak ile yaşadığı polemik sonrası Trabzonspor Divan Kurulu'nun harekete geçerek Başkan Albayrak ile yaptığı görüşmede, Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının Trabzonspor başkanlık makamına zarar verdiği ve bu tutumun bir an önce önüne geçilmesi gerektiği şeklindeki tavsiyesinin Albayrak'ın alacağı kararı ne ölçüde etkileyeceği merak ediliyor. Bu gelişmeler üzerine Başkan Albayrak'ın yeni yönetimde Hacıosmanoğlu'na görev vermeyeceği güçlü bir ihtimal olarak öne çıkıyor.

Fenerbahçe maçı sonrası oluşacak yeni yönetim kurulunda, bazı istifaların da yaşanabileceği kaydedildi. Yapılan ilk olağanüstü toplantıda görevlerini iade eden yöneticilerin, yeni görevlendirme sonrası oluşacak tabloya bakarak bazı istifaların yaşanabileceği belirtildi. Gelecek hafta yapılacak toplantı öncesinde Başkan Nuri Albayrak'ın son bir kez Divan Kurulu'nun fikrini alacağı ve ona göre yeni yönetimi şekillendireceği öğrenildi.

Reklam
Reklam