Tse De Yeniden Yapılanma

TSE Organize Sanayi Bölgesi 10. Cad. No: 4 Kayseri adresinde Ürün Belgelendirme Müdürlüğü, Laboratuar Müdürlüğü...

TSE Organize Sanayi Bölgesi 10. Cad. No: 4 Kayseri adresinde Ürün Belgelendirme Müdürlüğü, Laboratuar Müdürlüğü ve Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü olarak üç Müdürlük eli ile Merkeze bağlı şekilde hizmet vermekteyken, yeni organizasyonda bu üç müdürlük TSE Kayseri İl Koordinatörlüğü altında yeniden yapılandırıldı. TSE Kayseri İl koordinatörlüğüne de Elektrik Mühendisi Adnan Bahadır atandı.

Yıldız Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Bahadır, bu güne kadar TSE içerisinde Merkez Elektrik Laboratuvarı Müdürlüğünde ve Samsun Ürün Belgelendirme Müdürlüğünde; laboratuar, ürün ve sistem belgelendirme faaliyetleri konusunda 23 yıl hizmet verdi.

Reklam
Reklam

Kurum yakın zamanda başlatacağı eğitim seferberliği ile Kayseri ilinde Kalite eğitimleri planlaması ile kalite konusundaki tüm eğitim çeşitlerini yüzde 60 indirimle kişi ve kurumların faydasına sunma çalışmaları yapıyor. Verilecek eğitimler sonunda eğitim alanlar, uluslar arası geçerliliğe sahip eğitim sertifikasına sahip olacak.

Hizmetlerini sanayici, üretici ve tüm paydaşlarının pazar payını, kalitesini ve verimliliğini artırarak daha sürdürülebilir bir şekilde çalışmasına imkan sağlayacak şekilde devam ettiren kurum, tüm müşterilerinin görüş ve önerilerini almaya hazır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: