Tse Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü’ne Mahmut Ulaş Atandı

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü’ne Kayseri Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü A. Mahmut...

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü’ne Kayseri Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü A. Mahmut Ulaş Atandı.

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü’ne, TSE Kayseri Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü A.Mahmut Ulaş atandı. Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu JAR Müdürlüğü ve Erciyes Hizmet araçları Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini de yürütmüş olan Ulaş, TSE içerisinde laboratuvarlar müdürlüğü yönetim temsilciliği ve kayseri personel ve sistem belgelendirme müdürlüğü gibi yöneticiliklerde de görev yapmıştır.

Reklam
Reklam

Türk Standartları Enstitüsü, standart hazırlama, laboratuar hizmetleri, çeşitli belgelendirme, gözetim ve muayene hizmetleri sunan kamu tüzel kişiliğine sahip ve özel hukuk hükümleri ile yürütülen bir kamu kurumudur. Yakın tarihte yurt dışında şubeleşme çalışmaları da başlatan TSE 5 adet yurt dışı temsilciliği, 9 adet yurt dışı çözüm ortağı ile müşterilerine uluslar arası pazarda da yerinde hizmet vermeye başlamıştır. Hizmetlerini sanayici, üretici ve tüm paydaşlarının pazar payını, kalitesini ve verimliliğini artırarak daha sürdürülebilir bir şekilde kuruluşların çalışmasına imkan sağlayacak şekilde devam ettiren TSE, tüm paydaşlarının görüş ve önerilerini alarak onlarla hizmet kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: