TSE Kuşadası'ndaki Tüm Asansörlerinyıllık Bakımını Gerçekleştirecek

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Kuşadası'nda bulunan bütün asansörlerin yıllık bakımlarına başladı.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Kuşadası'nda bulunan bütün asansörlerin yıllık bakımlarına başladı.

TSE Asansör Gözetim Muayene Memuru Aybars Sunar, Kuşadası'nda asansörlerin yıllık periyodik bakımlarını TSE olarak üstlendiklerini ve Kuşadası'nda bulunan bütün asansörleri kontrol edeceklerini açıkladı.

Mevzuat uyarınca asansörlerin yılda en az 1 kere denetimden geçmesi gerektiğini hatırlatan Sunar, Yeni yönetmeliğimize göre, insanların ve yüklerin taşınmasında kullanılan asansörlerin hizmete alındıktan sonra çevrenin, insanların ve canlıların sağlık ve güvenliğini tehdit etmeyecek şekilde kullanımlarını sağlamak üzere, işletilmesi, bakımı, yıllık kontrolü, bakım ve servis hizmetinin denetimi ile garanti ve satış sonrası hizmetleri için uyulması gereken kuralları belirlemektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Eşber Okayer / Binnaz Ersoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: