TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, TTSO'yu Ziyaret Etti

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

TTSO Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette, güncel ekonomik konular konuşularak 2013 yılının değerlendirmesi yapıldı.

TSGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, bölgenin parasının Batum'a kaydığını ifade ederek, "Özellikle Samsun, Ordu'dan Artvin'e kadar olan Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki canlı para Batum'a gidiyor. Bu ilerde bölge için ciddi sorun haline gelebilir. İleride oluşacak bu yöndeki bir problemi şimdiden engellemek için projeler üretilip Başbakana sunulmalı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise Türkiye'de ekonominin zigzaglı olmasına rağmen eskisi gibi ekonomik krizler olmadığını, bazı şeylerin daha oturmuş hale geldiğini ve bölgeden Batum'a ciddi bir para akışı olduğunu belirtirek, bunun bölge ekonomisine zarar vermemesi adına ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Hacısalihoğlu, iki kurumun da hedef kitlesinin ve düşüncesinin aynı olduğunu, şehrin ekonomisine katkı yapabilmek adına ikisinin de çaba sarf ettiğini söyledi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: