TSİAD Başkanı Onur, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Yumbul'u Ziyaret Etti

 Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Nezih Onur ve beraberindekiler, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul'u makamında ziyaret etti.

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nezih Onur ve beraberindekiler, Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul'u makamında ziyaret etti. Yumbul, burada yaptığı konuşmada, teknolojik çağın yaşandığı dönemde artık Vergi Dairesinde de teknolojik değişime ayak uydurularak e-sisteme geçildiğini belirterek, "e-beyanname, e-sorgulama ile kolaylık sağlandı. e-faturalama, e-arşivleme ve e-denetime de geçilerek hem vergi kaçırma engellenecek hem de kağıt kirliliği ortadan kalkacaktır" dedi. Onur ise e-sisteme geçilmesinin son derece muazzam olduğunu ifade ederek, "Şeffaf vatandaş faturasını tam kesip, vergisini öderken, bir başkasının eksik fatura kesip veya hiç kesmeyip elde ettiği vergi avantajını fiyata yansıtması haksız rekabeti doğurmaktadır. Bu sistem, mevcut sistemden daha başarılı olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: