TSK ve Davutoğlu'ndan açıklama: Özel operasyon geçirdi, iyi

TSK'nın internet sitesinden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in sağlık durumu konusunda bir basın açıklaması yer aldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel tıbbi bir operasyon geçirdi. Operasyonun başarılı geçtiği, Orgeneral Özel'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Genelkurmay, konuyla ilgili bazı spekülatif haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını belirtti.

TSK'nın internet sitesinden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in sağlık durumu konusunda bir basın açıklaması yer aldı. Açıklama şöyle:

"1. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel tıbbi bir operasyon geçirmiştir. Operasyon başarılı geçmiş olup, Orgeneral Özel'in sağlık durumu iyidir.

Reklam
Reklam

2. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in istirahatli olduğu bu dönemde Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar vekalet etmektedir.

3. Bazı basın yayın organlarında konu ile ilgili çıkan spekülatif haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

DAVUTOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in sağlık nedenleriyle rapor almasıyla ortaya çıkan ayrılma, emekli olma iddialarıyla ilgili konuştu. Özel'in emekliye ayrılmasının söz konusu olmadığını, 15 gün sonra görevinin başına döneceğini söyledi.

(ANKA)

Anahtar Kelimeler: