Tso'dan Garnizon, Alay Ve Emniyete Ziyaret

Bartın TSO Yönetim Kurulu heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır başkanlığında resmi kurum ve kuruluşlara...

Bartın TSO Yönetim Kurulu heyeti, Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır başkanlığında resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu.

Dinamik ve genç kadro ile hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyacakları belirten Bartın TSO Yönetimi kamu kurum ve kuruluşları ile omuz omuza Bartın için çalışacaklarını belirttiler. Bartın Garnizon Komutanlığı , Jandarma Alay Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyaretlerde Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Balık, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Üsküdarlı, Yönetim Kurulu Üyesi Elif Demirkol ve Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: