Tsyd Adana Şubesi’nden Başkan Özcan’a Övgü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, 2013 Akdeniz Oyunları’nı Mersin’e kazandırmada,...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, 2013 Akdeniz Oyunları’nı Mersin’e kazandırmada, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın büyük çaba harcadığını kimsenin göz ardı edemeyeceğini söyledi.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Özcan’dan övgüyle söz eden TSYD Adana Şube Başkanı Poyraz, Özcan’ın temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kent genelinde her branştan sportif etkinliklere verdiği destekten memnun olduklarını belirtti. Spora ve sporcuya destek veren bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ziyaret etmek istediklerini ifade eden Poyraz, “Kendisine, bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Mersin’in spor kenti olmasında önemli bir mihenk taşı olacağına inandığımız 2013 Akdeniz Oyunları’nı Mersin’e kazandırmada, kendisinin büyük çaba harcadığını da kimse göz ardı edemez” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi olarak sportif faaliyetlere çok önem verdiklerinin altını çizen Macit Özcan da

şu anda Süper Lig’de mücadele eden Mersin İdman Yurdu’na 14 yıldır maddi ve manevi destek verdiklerine dikkat çekti. Ayrıca 3 dönem bu kulübün başkanlık görevini yaptığını da anımsatan Özcan, “Belediyemizin yine birinci ligde mücadele eden kadın ve erkek basketbol takımlarının yanı sıra 16 dalda amatör olarak faaliyetlerini sürdüren spor kulüplerimiz mevcut” diye konuştu.

Akdeniz Oyunları’nın Mersin’e kazandırılması sürecine de değinen Özcan, 5 yıllık bir mücadele sonucu Akdeniz Oyunları’nı Mersin’e kazandırdıklarını kaydetti. Oyunların Mersin’de yapılması için çok büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Özcan, “Oyunlar için 13 ülkeyi dolaştık ve yoğun bir lobi çalışması yürüttük. Sonuçta oyunları düzenleme hakkını Mersin kazandı ve şu an Mersin’de toplam değeri 500 milyon lirayı bulan tesislerin yapımına devam ediliyor. Bu tesisler artık Mersin’in malı olacak ve kentimiz spor tesisleri açısından da dünyanın sayılı şehirlerinden birisi olacaktır. Bunun altyapısını oluşturmuş olmaktan dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: